Wie ben ik

Ik ben al vanaf 1998 met heel veel plezier verloskundige en echoscopiste. Het mooie van dit vak is dat ik te maken heb met een groep vrouwen die zorg nodig hebben, zonder dat zij ziek zijn.

Waarom praktijk Focus

De laatste jaren merk ik op het spreekuur en kraambed dat ik meer tijd zou willen hebben op gebied van hoe een zwangere zich daadwerkelijk voelt. De roze wolk van zwanger zijn of het “pas moeder” zijn is er niet altijd. Daar kan je je schuldig over voelen, verdrietig of verward zijn. Je had het je immers zo anders voorgesteld.

Die tijd om te luisteren is er niet altijd in de normale controles, simpelweg omdat de volgende zwangere al weer in de wachtkamer zat of omdat ik naar een volgende visite of bevalling moest.

Ik merkte dat ik wel die tijd wilde nemen en geven. Daarom ben ik een coach-opleiding gaan volgen en heb ik meerdere nascholingen gevolgd toegespitst op dit onderwerp. Tevens heb ik de opleiding tot partusverwerkingsspecialist (of bevallingsverwerkingsspecialist) bij Diana Koster met succes afgerond. Het geeft mij veel voldoening dat ik naast mijn verloskundige werkzaamheden nu ook Praktijk-Focus ben gestart.

Ik ben lid van KNOV,de beroepsvereniging voor verloskundigen, ik ben ingeschreven in kwaliteitsregister.

Maak vrijblijvend een afspraak

Afspraak maken