Doel en werkwijze

Je kan bellen voor een afspraak op telefoonnummer: 06 12896216.

Indien er niet direct wordt opgenomen, kan je een bericht achterlaten op de voicemail. Je mag ook een mail sturen: info@praktijk-focus.nl

En dan?

Na jouw aanmelding zullen we een afspraak maken voor een intake-gesprek. Dit gesprek heeft als doel om te ontdekken waar de oorsprong van jouw angst of trauma zit. 

Jouw partner is hierbij ook van harte welkom. Hierna zullen we samen kijken we naar wat je nodig hebt om je angst of trauma te verminderen en wat ik hierin kan betekenen.

Mijn begeleiding bestaat uit gesprekken, maar ook EMDR behoort tot de mogelijkheden. EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een wetenschappelijk bewezen methode, waarbij de  hersenen afgeleid worden. Door deze therapie ervaar je het trauma nog wel als een vervelende gebeurtenis, maar heeft het geen emoties meer en ervaar je geen nare gedachten meer.

Met meer vertrouwen in jezelf, in je zwangerschap en jouw bevalling kan je weer verder! Je kan verder met jouw zwangerschap of gezin, je kan verder met jouw verdere leven en wellicht -indien dat jouw wens is- durf je nu wel een volgende bevalling aan te gaan. 

Het kan zijn dat uit de intake of eventueel vervolggesprekken blijkt dat er andere zorg nodig is dan wat ik je kan bieden. Als dat blijkt, heb ik een netwerk van hulpverleners waar je ik je naartoe kan verwijzen. 

Tarieven

Het hangt af van jouw wens en jouw individuele situatie hoeveel gesprekken je nodig hebt. Na de intake kan ik een globale inschatting maken. De keuze is dan aan jou of je verdere gesprekken wil plannen.

Deze zorg valt niet onder de basis verloskundige zorg.  

Elke afspraak duurt ongeveer een uur.

Voor de intake reken ik 50€ , vervolgafspraken zijn 65 € per uur incl BTW

Je ontvangt na afloop van het consult een factuur.

Mocht het tarief een probleem voor je zijn, voel je dan toch vrij om contact op te nemen, dan kijken we samen naar mogelijkheden om de zorg in termijnen te kunnen betalen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Afspraak maken